Európa Kiadó: duplakoncert és lemezmegjelenés az A38 Hajón


Húsz év elteltével ad ki lemezt a '80-as évek kultikus zenekara, az Európa Kiadó. Az A38 Hajón  az 'Annak is kell' című kiadványt, október 4-én és 5-én, bárki féláron beszerezheti,  sőt a rajongók most élőben is meghallgathatják a régi és az új dalokat egyaránt.
Úl albummal jelentkezik a kisebb-nagyobb megszakításokkal immár harminc éve működő Európa Kiadó. Az 'Annak is kell' c. lemezen hat új dal, és a 'Három Judit négy Zsuzsa' című klasszikus számuk aktuális feldolgozása hallható.

A felállásában is megújult zenekar több mint húsz év után jelentkezett új dalokkal. Az együttes ősszel országos turnéra indul, melynek első állomása, egyetlen budapesti helyszínként, az A38 Hajó.
A rajongók itt vásárolhatják meg először az új CD-t is, kedvezményesen, mindössze 1000 forintért.


Az A38 és az Európa Kiadó kapcsolata nem új keletű: az állóhajó szolgált korábban helyszínéül Menyhárt Jenő csapatának 2004-es visszatéréséhez is. A zenekar, csaknem tízéves szünet után, az Európai Unióhoz való csatlakozás éjszakáján bizonyította, hogy dalai, dalszövegei és zenei világa még mindig hátborzongatóan időszerű. 

Azóta a zenekar, kisebb-nagyobb szünetekkel, folyamatosan működik. Ezen a hétvégén ismét az A38 színpadára lépnek, mi pedig ez alkalomból nem mindennapi történetük egy újabb fontos állomásának lehetünk majd szem-és fültanúi. Aki éhesen menne bulizni, annak most eláruljuk, hogy a koncertre vacsorával egybekötött jegy is kapható.

Helyszín és időpont:
Budapest, A38 Hajó
2013. október 4., péntek és 5. szombat 19:30h
(Jegyek elővételben vásárolhatók az A38 Hajó honlapján, illetve személyesen az A38 Hajón.
Belépő elővételben: 3000Ft, a helyszínen 3500 Ft.)

powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme