A Turbo izgatja akciókészre a New Model Army koncert résztvevőit


Mai, ezúttal a szokottnál is áthallásosabb című cikkünk arról szól valójában, hogy a Turbo hangolja rá a közönséget a több mint 30 éve működő New Model Army újabb budapesti koncertjére. Október 14-én a Turbo fellépésével kezdődik a program az A38 Hajón.

Régóta várja már a rajongótábor a Turbo zenekar új lemezét: A 2005-ben alakult, az alapító tagok közös rock and roll iránti szomját oltani hivatott együttes még 2011-ben adta ki legutóbbi, Lost Measure című albumát, mely a Fonogram-díjat elnyert 2009-es debütáló lemezt követte. A rádiókban és klubokban is rendszeresen feltűnő zenekar stílusa leginkább modern rocknak nevezhető - grunge, progresszív, pszichedelikus és garage jegyekkel - nagyjából a Wolfmother, a Jet, a Mars Volta és a Foo Fighters vidékéről.


A New Model Army pedig a Between Dog and Wolf című új lemezét mutatja be ezen az estén, így a klasszikusok mellett számos új dalt is meghallgathat majd a közönség, köztük minden bizonnyal a March In September címűt, melyhez videó is készült. Ez az:

powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme