Fashion, fashion, blog, fashion - Az idei első divatblog szemlénk

Az öltözködés nem olyan egyszerű dolog, mint az elsőre tűnik. Persze, tekerhetjük, halmozhatjuk a textilt, beleléphetünk a krokodil szájába, és egy virágkosarat is a fejünkbe húzhatunk, de még ekkoron sem biztos a siker. Így van az, hogy ebben a kérdéskörben nem mindig a saját orrunk után futás a legcélszerűbb, érdemes a néha szakavatottabbaktól lesni. És ki más lehetne hozzáértőbb, mint egy divatfüggő blogger? Olvassa, nézze, tájékozódja magát széjjel ő, mi pedig tanuljunk az összefoglalókból!


Ezúttal is az objektiviás mentén leszünk szubjektívek, és csakis az Önök érdekében vetjük válogatás alá az általunk figyelt blogokat. Nézzék csak, micsoda kincseket találtunk!


Az első bloggerinánkról talán már hallottak, vagy ha nem, hát láttak képeket fotogén kis arcocskájáról. Stílusa felettébb eklektikus, noha rendkívül jellegzetes. Ruhatárában fellelhetőek a vintázs darabok ugyanúgy, mint a goth öltözködés kellékei. Le Happy színes és fekete-fehér egyszerre: izgalmas, egyedi jelenség. A lángvörös kishölgy egyébiránt perui származású, de New Yorkban él. És - meglepő módon - divatot tanul.


Sara Strand nevét ne csak azért jegyezzék meg, mert vicces, és az arcát se azért tudják felidézni, mert kicsit olyan, mintha Keira Knightley gyengébben sikerült ikertesója volna. Mindinkább azért jegyezzék főbe a jelenséget, mert Sara nagyon tudja, hogy miként dobja fel csinoska, vékony testét. Kifinomultság, minimalista vonalak, letisztultság és a stílusos felnőtt nő minden attribútuma megjelenik Miss Strand öltözködésén.


Hazai vizekre evezvén is találhatunk értékeket, méghozzá szép számmal. Bloggerleányainknak egyre fontosabb a nívó, egyre többen és többen iparkodnak elérni a nemzetközi szintet. Bodonyi Bianka a hazai divat-bloggervilág egyik kiemelkedő alakja, letisztult, ugyanakkor ici-picit különc stílusa a legtöbb látogatóját magával ragadja. Tegyenek egy próbát!



                                                                                                                                     -EveCarrot

powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme