Sörolimpia - Szemesen himbálják a limbót a Zorallok!


Végleges lett a Zorall nyaralás csapata végre, és a jegyek is kaphatók már a nyár egyik legrockosabbnak ígérkező Balaton-parti fesztiváljára. A már hagyománynak számító Zorall Sörolimpia több mint hatvan fellépője igen komolyan készül a különleges szabadságra. Élvonalban a Depresszió, Rómeó Vérzik, az Action és a Blues Company, Wisdom, Kalapács, nem mellékesen pedig az újjáéledt Sing Sing, valamint a fesztivál hatéves történetének legelső külföldi fellépője a svéd melodic-death banda, a The Embodied érkezik augusztusra a tópartra. Na meg persze rengetegen mások, rock- és metálcsapatok, tribute-ök és természetesen a főszervező Zorall is megmozgatja majd a népet.

Az esemény Facebook oldalán folyamatosan mutatja be a fellépőket, egy-egy mindent elmondó zenei videóval. A rengeteg program és motorzaj mellett tehát a hangulat is rocktól "hangos" lesz, a színes forgatagban pedig a már megszokott Zorall murik mellett, idén a 20 éve elhunyt Kun Péter emlékére kiállítás nyílik, s a fesztivál felkarolta a Pulzus tehetségkutatót is.

A szervezők hamarosan újabb információkat ígérnek a fesztivállal kapcsolatban, addigis szeretnék megköszönni a publikum és a szakma fantasztikus támogatását, hiszen a közönségszavazatok alapján a Sörolimpia idén elnyerte a 2012-es év legjobb fesztiválja díját a Koncert.hu versenyében.

A fesztiváljegyek és -bérletek kaphatók a Broadway Jegyirodákban és a jegy.hu, valamint a jegyplaza.hu országos hálózatában.

További infó:
www.zorallsorolimpia.hu

powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme