The Boys - a 35. évfordulóra újra kiadják az első két lemezt


Hétfőn, vagyis június 3-án, több mint 35 évvel az Alternative Chartbusters album első megjelenése után, újból kiadják a legendás The Boys első, (The Boys) és második, Alternative Chartbusters című lemezét.

FRISSÍTÉS: A zenekar javaslatára cseréltük a korábban publikált videókat!

A Sex Pistols, a Clash, és a The Damned mellett a The Boys volt az egyik vezéregyénisége a hetvenes évek közepén a brit punk zene első nagy hullámának. Sőt, a The Boys volt az első brit punk csapat, amely a punkrobbanást meglovagolva, albumszerződéshez jutott. A zenei újságírók és szakértők nagy része szerint a The Boys készítette a hetvenes évek legjobb lemezeit a pop punk stílusban, még mielőtt a Buzzcocks elkezdett nyomulni.


A The Boys 1975-ben alakult, a London SS és a Hollywood Brats zenekarok tagjaiból, akkor Matt Dangerfield (gitár, ének), Duncan 'Kid' Reid (basszus, vokál) és Jack Black (dob) voltak a tagjai.

Az újra kiadott lemezeket a Fire Records dobja piacra CD és LP formátumban, digitálisan felújított hangzással. A dalok remasterelésének folyamatát pedig nem más, mint Matt Dangerfield énekes felügyelte. A néhány éve magát újra aktivizáló zenekar a kiadványokhoz egy bónusz CD-t is mellékelt, rajta a Brickfield Nights nóta egy eddig nem hallott felvételével és az It Only Hurts When I Cry című dallal, amiben az egyik jelenlegi gitáros, Honest John Plain énekel.


A csapat egyébként azt ígéri, hogy 33 év szünet után idén télen új albummal jelentkezik!

www.theboys.co.uk

powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme