A Republic nem ért a naptárhoz


A Republic már januárban telet búcsúztat. Az együttes január 21-ére télűző nagykoncertet hirdet a budapesti Club 202-be, amiről nyilván mindenki tudja, hogy régen Wigwamnak hívták. Most pedig átvesszük azt, amit beleírtak a sajtóanyagba, de ne aggódjanak, összefoglaljuk tömören.
Az együttest 1990. február 23-án alapították a halak jegyében, innen eredeztethető az a kishal is, ami a logóban, ugyebár... Még ebben az évben megjelentették első nagylemezüket Indul a mandula!!! címmel, ami országosan is ismertté tette a nevüket. Az említett album első dala, a Neked könnyű lehet máig állandó koncertnyitóként szerepel a repertoárjukban. Az együttes összetartását jól mutatja, hogy a felállás ’91 óta semmit sem változott, hiszen legjobb barátok alkotják a zenekart, így a zenei összeszokottság is megkérdőjelezhetetlen.


A Bódi László (alias Cipő - ének), Boros Csaba (basszusgitár), Patai Tamás (gitár), Tóth Zoltán (gitár, zongora) és Nagy László Attila (dob) felállású zenekar így kommentálja eddigi pályafutásukat: „Az elmúlt 20 évben minden megtörtént velünk, amit szerettünk volna, amire vágytunk, néha több is.”

A legnagyobb régi slágerek mellett természetesen az idén megjelent új albumról is (Miért, maga bohóc?) várhatók majd dalok. Tehát a télűző koncertet a Club 202-ben nézheti meg a nép, január 21-én.

2012. január 21., szombat 20.00 óra
Budapest, Club 202
Republic koncert
Belépő: 2400 Ft elővételben, 2900 Ft a koncert napján

Kapcsolódó weboldalak:
www.republic.hu
www.club202.hu

powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme