FOOTER.HU retro: I. Oh..ballai Nyári Játékok összefoglaló


Drága olvasóink egy része nem lehetett mindig akkora király, hogy a FOOTER.HU oldalait böngéssze. Ezzel nincs is semmi baj, hiszen senki sem tökéletes, de dicséretes, hogy próbál jobb ember lenni az évek alatt. Ehhez a FOOTER.HU rendszeres látogatása pedig egy kiváló módszer. Régi videóinkat pedig mostantól újra megmutatjuk.



Magazinunk fennállása óta elég szép mennyiségű videóanyagot készített, de azokat nem sikerült mindig a megfelelő megosztóra feltenni, így munkásságunk egy része már nem elérhető, és vannak olyan alkotások, amelyek különböző, kevésbé megbízhatóan szuperáló videós oldalakon vannak fönt.

Nos, ha már úgy döntöttünk, hogy videós csatornánkat direkt linkként toljuk a maguk arcába itt az oldalon, jó ötletnek tűnik feleleveníteni egy-két régi műsort, pillanatot. Szóval ezentúl rendszeresen jönnek az ismétlések, ahogy szépen lassan töltjük föl YouTube csatornánkat.

Elsőnek, és amolyan kevdcsinálónak nézzük az I. Oh..ballai Nyári Játékok összefoglalóját, amelyet a húszas évek filmhíradóinak stílusában készítettünk el.


powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme