Milyen toplista alatt születtek? - Celebek és slágereik


Mostanában az az új divat a fiatalok körében, hogy kikeresik azt a dalt, ami születésükkor vezette a slágerlistákat, és kidobják a Fácséra. Szóval tudjuk, hogy melyik dal volt a menő amikor a munkatársunk, unokatestvérünk vagy a gyerek akihez soha nem senki szólt a suliban, megszületett. De joggal tesszük fel a kérdést, ki vezette a slágerlistát celebjeink születésekor? Nos, mi utánajártunk a válasznak.

Lady Gaga - 1986. március 28. 

A dal talán előre jelezte hogy a kis Stephanie hasonló szupersztárságra fog törni, mint a Man in the Mirror előadója.Skrillex - 1988. January 15. 


A dubstep (vagy nem dubstep, erről mi most nem akarunk vitát nyitni) koronázatlan királya, Sonny Moore születésekor Whitney Houston „So Emotional” dala vezette a toplistát.David Guetta - 1967. november 7.

Ma már alig van idegesítően fülbemászó popsláger francia sztár dj közreműködése nélkül, de lássuk születése hetében melyik volt a top dal.Rihanna - 1988. február 20.

A fiatal énekesnőre akár születése hetében hódító a csajos gumipop örököseként lehet tekinteni.Lionel Messi - 1987. június 24.

Egy újabb Whitney dal a foci csillag születésekor.Ryan Gosling - 1980. november 12.  
Amerika jelenlegi kedvenc színésze és a „Hey Girl” internetes mém sztárjának születésekor stílszerűen a Lady vezette a toplistákat.Zooey Deschannel - 1980. január 17. 

Az  ügyeletes hollywoodi cukicsaj pedig akkor látta meg a napvilágot, amikor Jacko Rock With You száma volt a menő.Végezetül pedig jöjjön Flour Tomi (1987. augusztus 5.) és a U2 klasszikusa!és persze El Chombo, azaz Rodney 'Dirty Sanchez' Clark vagyis a Chaccaron-os csávó, aki született 1969. november 27-n.


Olvasóink pedig osszák meg saját születési slágerüket a kommentekben, vagy ne.

powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme