Első budapesti koncertjét adja idén a Maszkura és a Tücsökraj!



Ebben az évben először hallhatjuk és láthatjuk színpadon a Maszkura és a Tücsökrajt. A zenekar február 9-én, szombat este a Muzikumban lép fel. Az első igazi fővárosi ereszd el a hajam buliban az együttes ezúttal nemcsak slágerekre, hanem ritkábban játszott és új dalokra is épít. Szombat este csak a nagyon öregek és a nagyon házasok maradnak otthon!

Másfél hónapnyi téli pihenő után ismét Budapesten ciripel a Maszkura és a Tücsökraj.
A zenekar február 9-én, szombaton este a Budapesten a Múzeum utcai Muzikum Klub és Bisztró vendégeit pörgeti fel a funky, a latin, a magyar nóta, a hip-hop, és a swing elemeket ötvöző zenéjével. 

A fellépésen az együttes eddig megjelent összes lemezéről csendülnek fel dalok, köztük a tavaly megjelent Sztárzseniről is. A nagyérdemű azonban, az elmaradhatatlan kedvenceket, most nem feltétlenül a megszokott változatban fogja hallani. A fiúk ugyanis újragondoltak, újrahangszereltek néhány dalt, valamint elővették azokat a szerzeményeket is, amelyeket ritkábban játszanak a koncerteken.

Szombat este a zenekar két új dallal is kedveskedik azoknak, akik számára a szórakozás nem a tévé előtti bealvást jelenti. Az Utcadal című fesztiválindulót élőben először itt, a Muzikum színpadán hallhatja a közönség. Az együttes emellett még egy meglepetés feldolgozással is készül.

Most pedig adunk egy kis ízelítőt azoknak, akik még hezitálnak a szombat estével kapcsolatban.



powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme