Johnny Cash a tornateremben


Nem tudjuk, hogy Magyarországon van-e több olyan zenekar, akik Johnny Cash dalokat játszanak, azonban abban teljesen biztosak vagyunk, hogy - akár van konkurencia, akár nincs - a Nyughatatlan nyomja a mester nótáit a legjobban. És ha ez nem lenne elég, Johnny Burnette, Vince Taylor, Marty Robbins, Elvis Presley, sőt, Depeche Mode dalokat is küldenek. Megnéztük.

A banda honlapja nem sokat bonyolítja a dolgot: "Rólunk csak annyit, hogy 2010-ben alakultunk, akkor még trióként léptünk fel, a lányok 2011-ben csatlakoztak." Magazinunk egyébként ott volt a csapat első koncertjeinek egyikén is, és interjút is készítettünk Kovács Kornéllal, a Nyughatatlan énekesével.

Azóta sok víz lefolyt a Dunán, és bizony látszik, hogy kiforrott a produkció. Csató Dóra csatlakozása ráadásul óriásit dob a Nyughatatlan megszólalásán és színpadképén egyaránt, ha értik mire gondolunk.


A zenekar legközelebb december elsején, Hajdúszoboszlón, a Rock Caféban, aztán pedig Szilveszterkor,  Miskolcon a Helynekemben lesz látható.

www.anyughatatlan.hu

powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme