Slash nálunk tolja februárban


A hír igaz. Jövő év februárjában a Pecsában lép fel a Zenész, aki a haja miatt már évek óta nem látja rendesen a világot. Slash, az idén májusban megjelent Apocalyptic Love c. szólóalbumával teszi próbára a Petőfi Csarnok sokat megélt színpadát. A gitárossal érkezik a teljes banda is, sajnos nem a Guns N’ Roses, de azért a buli így is kihagyhatatlannak ígérkezik.
Jövő év február 7-én, Slash-el kezdjük a télbúcsúztatást. A zenész, akit a Rolling Stone magazin minden idők 100 legjobb gitárosa közül az előkelő 65. helyre rangsorolt, idén májusban megjelent szólóalbumát hozza el a magyar közönségnek.
A fiatalabb generációnak eláruljuk, hogy nem, Slash nem énekel az albumon, de igen, ő szerepel a Guitar Hero videó játékban és igen, ő az a csávó, akinek félmeztelen szólója alatt az MTV mindig levágta a November Raint.
Akkor, amikor a zenecsatornák még játszottak zenét.

Az Apocalyptic Love, Slash második szólóalbuma, ha nem soroljuk ide a ’90-es években kissé balul elsült próbálkozásait a Slash’s Snakepittel.
Míg 2010-es első, saját nevét viselő albumán számos vendégénekes (Ozzy, Fergie, Adam Levine, Chris Cornell….) működött közre, az idén megjelent lemezen, a főszerepet már kizárólag az Alter Bridge énekesére, Myles Kennedyre osztotta.
                                                                                                                                                   

Az albumot többnyire pozitívan fogadták a zenekritikusok és több rockzenei listán is előkelő helyet foglalt el. A dalok szinte kivétel nélkül Slash és Myles Kennedy munkásságát dicsérik.

A lemez produceri munkálatait  Eric Valentine vállalta magára, a zenészek között pedig feltűnik Brent Fritz dobos és Todd Kerns basszusgitáros, azaz a Conspirators is.
Aki még nem hallotta az albumot, de szeretné, az klikkeljen bátran ide.

Nem írjuk le még egyszer, de február 7-én, mindenki bányássza elő a szekrénye mélyéről a fiatalságát rejtő kockás ingét és húzzon a Pecsába egy hatalmasat bulizni!

A jegyek beszerezhetők:
2012.november 27-től a www.concerto.hu -n 8900 Ft-ért (korlátozott számban, csak a készlet erejéig), utána 9900 Ft-ért.
2012. november 28-tól 9900 Ft-os áron országszerte a Ticketportal (www.ticketportal.hu) és a Ticket Express (www.tex.hu) hálózatában, valamint a Hammer Zenebarlangban, a Headbangerben és a CD Pincében.

powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme