Újra Magyarországon a svéd Embodied!


Két éve kezdödött minden.. A magyar rapmetál zenekar, a LAST, és a svéd The Embodied barátságával. Már kétszer turnéztak együtt Magyarországon, most pedig újra eljöttek a vikingek, hogy csináljanak némi felfordulást.A The Embodied zenekar is ezt a hagyományt viszi tovább, a klasszikus heavy metál, és a pörgösebb death metál dallamos esszenciájával. Eddigi öt éves pályafutásuk során koncerteztek már többek között az Amon Amarth-tal, az Engel-lel, Bullettel, Arch Enemy-vel, s a magyar származású dobosnak köszönhetöen, kétszer turnéztak már idehaza is. 2011 öszén pedig, a több- svéd zenei sajtóban nagy visszhangot kiváltó, igen sikeres Ep-jük után, az elsimert Andy La Rocque producerrel együttmüködve kiadták debütáló albumukat The Embodied néven, ami hamar a zenei kritikusok kedvencévé vált, és elnyerte az év egyik legjobb debütalbumának járó elismerést is Svédországban.

Mindig is zavart mindannyiunkat, hogy a klasszikus heavy és a borzongatóbb death metal között valamiféle űr tátong. Mi ezt az űrt tervezzük kitölteni - nyilatkozta egy interjúban Axel Janossy, a magyar származású dobos.

Idén szeptemberben újra összeáll a két évvel ezelötti turné csapata, a svédek vendéglátója újra a tiszakécskei LAST zenekar.

2012. szeptember 21. Rocktogon, Budapest
2012. szeptember 22. Rocktár, Kiskunfélegyháza

további információ:                                                                                  

www.last.hu                                                                                                                             
www.theembodied.com

powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme