Élje át újra a ’86-os Queen koncertet!




A Queen egy olyan korban tűnt fel, amikor még nem voltak tehetségkutatók, videómegosztók, nem létezett a zeneletöltés és az MTV is csak kósza álom volt. A zenekar mégis generációkon keresztül megőrizte az első helyét, hogy ma legendaként emlegethessük Freddie Mercuryt és társait. Szeptember utolsó hétvégéjén, irány a Corvin mozi, hogy közösen (újra) átélhessük a Queen magyarországi szuperkoncertjét!


Mi már tudjuk, mit csinálunk szeptember utolsó hétvégéjén. Megnézzük a Queen ’86-os magyarországi koncertjét.

Az 1986-os ”Magic Tour” budapesti állomása több szempontból is történelmi jelentőségű volt.
Freddie Mercuryt és zenekarát ekkor láthatta először élőben a magyar közönség. A ’86-os koncertet megelőzően nemcsak a Queen, hanem más nyugat-európai együttes se nagyon látogatott el a kelet-európai szocialista országokba.



A Queen Magyarországon nyolcvanezer rajongó előtt lépett fel, olyan slágerekkel fűszerezve az estét, mint a Bohemian Rhapsody, a Crazy Little Thing Called Love, a I Want To Break Free és a We Are The Champions.

A koncertfilm nemcsak a fellépést mutatja be, hanem dokumentumfilmszerű jeleneteket arról, ahogy az együttes megérkezik a Dunán, sétál Szentendrén vagy gokartozik a Hungaroringen. A mozilátogatást ajánljuk az összes Queen rajongónak, és mindenkinek, aki szeptember utolsó hétvégéjén szeretne egy kis kiruccanást tenni a múltba.



Rendező: Zsombolyai János
Bemutatás helyszíne: Corvin mozi
Bemutatás dátuma: 2012. szeptember 27-én és 28-án 19:30
Játékidő: 90 perc


powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme