Megérkezett kedvenc websorozatunk, a Téves Hívás IV. része


Tovább pörögnek az események a Szurikáta Projekt kiber történetében. A webes krimi-komédia legújabb részében ismét nyomon követhetjük hétköznapi hőseink hétköznapi ballépéseit, mert Budapest szívében zajlik az élet, fővárosunk sohasem alszik. A negyedik webizódért klikk a Továbbra.

Gengszterek, graffitis kultúra, botcsinálta nyomozók, szorongó festőművész, agresszív aktfotós, titokzatos árny, öngyilkosjelölt nagyapó, s ez még csupán néhány karakter a sorozatban felbukkanó szereplők közül. Mindeközben a város rohan, s mi is rohanunk vele. Ki tudja, talán éppen ez a végzetünk?!




Hétköznapi emberek hétköznapi ballépései. Vagy talán mégsem? Budapest szívében zajlik az élet, melynek szereplői akár mi magunk is lehetnénk. Titokzatos idegenek különös csomaggal, fiatalok illegális ténykedés közben, egy szerencsétlen találkozás, elfelejtett utcanevek és házszámok, jó néhány eltévedt telefonhívás.
Hőseink maguk sem tudják, hogy a következő pillanatban mi vár rájuk, s az események sodrásából csupán egyéniségük sajátos varázsa mentheti meg őket. Gengszterek, graffitis kultúra, botcsinálta nyomozók, szorongó festőművész, agresszív aktfotós, titokzatos árny, öngyilkosjelölt nagyapó, s ez még csupán néhány karakter a sorozatban felbukkanó szereplők közül. Mindeközben a város rohan, s mi is rohanunk vele. Ki tudja, talán éppen ez a végzetünk ...

Annus néni: Hajas-Kiss Anikó
Az "öreg" Dudás: Koltai Róbert
Maxi: Rostás Balázs
Lolo: Ódor Kristóf
Bakos Dávid: Almási Sándor
Benei Szilvia: Szőlőskei Timea
Dalma: Sztankay Orsolya
Kaszás úr/ "Bé": Zord Ágost
Pepi: Gács Bence
Szentesi Réka: Vass Henriett
Szamosváry András: Szirtes Balázs
Graffitis lányok: Barbinek Paulina és Kakukk Detti
Sötét alak: Fehér Krisztián
Hajléktalan: Blazsovszky Ákos
Don Gyenyiszov: Tapodi Dániel
A "hang": Péter Laura

Fényképezte: Csoda Bence
Vágó: Galambos Róbert

Írta és rendezte: Kiss Ildikó

powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme