Elveszett értékek nyomába’ The Cellar Sleepers - Leguans and cheap wine


A FOOTER.HU szerkesztőségének mindig is meggyőződése volt, hogy a könnyűzene az egyetemes kultúra része. Nyilván ön is egyet ért abban, hogy tragikus lenne, hogyha az underground muzsika gyöngyszemei a méltatlan feledés homályába merülnének. Munkatársaink időt és pénzt nem sajnálva kutatják fel a régmúlt idők ködébe vesző hanganyagokat. Kultúramentés, sorozat, első rész, kattintás után!

A The Cellar Sleepers nevű csapatról nem maradt fent sok emlék. A VHK és az A. E. Bizottság szellemi örökségét tovább vivő csapat egyetlen – három számos – demóját a Fekete Yukban vette fel, tudomásunk szerint egyetlen koncertjén, a hangminőségből ítélve, élőben. A The Cellar Sleepers tagjainak kiléte számunkra sajnos ismeretlen, annyit találtunk róluk, hogy egy bizonyos „ritual dark noise” stílusban írták a dalaikat, és ezt a számot, az akkori trendekkel ellentétben, angolul adták elő. 


NYEREMÉNYJÁTÉK
Kérdésünk egyszerű: A The Cellar Sleepers csapatának tagjai közül néhányan ma is aktív zenészek. Ön szerint melyik csapatban játszanak?

A helyes válasz beküldője egy eredeti, The Cellar Sleepers pengetőt kap ajándékba, és egy éves FOOTER.HU előfizetéssel is gazdagabb lesz. A válaszokat a footermagazin@gmail.com címre, vagy kommentben várjuk.

powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme