Kassa és Pécs ingyen fesztiválozik



Idén a Hegyalján. Kicsit hamar köszöntött be idén a nyár, a fesztiválszezon azonban még várat magára. Szerencsére már nem sokáig. És néhányunk számára még pénzbe sem kerül majd. Kassa és Pécs városa ingyen bulizhat a 13. Hegyalja Fesztiválon.

A 13. Hegyalja Fesztiválon újabb hagyomány teremtődik a fesztivál felelősségvállalásának jegyében. A rendezvény ezentúl, minden évben más-más határon túli és hazai várost hív meg, hogy a szerencsés kiválasztottak, ingyen és környezettudatosan hempereghessenek a sárban,  üríthessék ki a poharukat és hallgathassanak élő zenét élő zenekaroktól. Egyszóval éljék meg a nyári „fesztivál fílinget”.
A választás idén Pécs és Kassa városára esett.

A két város lakóinak nincs más dolguk, mint hogy nyomjanak egy lájkot a Hegyalja Facebook oldalán. Így elsőként tudják meg a legfrissebb Hegy’ infókat, és ezzel az idei erezd el a hajamra is helyet foglalnak maguknak Tokajban.
A helyszínen a pécsieknek és a kassaiaknak mindössze annyi a dolguk, hogy néhány pohár bor és két frissítő sör elfogyasztása között felmutatják lakcímkártyájukat és már ingyen be is léphetnek a négy napig tartó őrületre.


A rendezvényen idén olyan előadók kapnak helyet, mint a Grammy-díjas Everlast, az új albumát Magyarországon a Hegy’en bemutató Parov Stelar Band, a Khaos Legions, a legdögösebb metálénekesnővel érkező Arch Enemy és a legújabb kedvenc Enter Shikari.
A Stereo MCs pedig egyenesen a ’90-es évekből érkezik, hogy fergeteges party-hangulatot varázsoljon az elektronikus zenekedvelőknek.

A magyar zene kedvelőinek sem kell félniük: a fesztiválon számos hazai zenekar és énekes is tiszteletét teszi, mert ugye, ahogy anno nem volt fesztivál Kispál nélkül, most nem hiányozhat a Kiscsillag vagy 30Y. A fesztiválozás a fiatalok és a fiatalosak közös ügye, úgyhogy mindenki kezdjen el jegyet vásárolni, foglalni és bepakolni a túlélőcsomagot. Más szóval: gyúrni a fesztiválszezonra.





powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme