Kedvenc zenei újdonságaink


Valami Amerikából és van, ami az Egyesült Királyságból érkezett. Bárgyún nevető fiatalember a Kooks legújabb videójában, Helena Bonham Carter pedig visszafogott könyvtárosként kattan be szürke életétől Rufus Wainwright klipjében. További újdonságokkal rukkolt elő a Van She, Liz Green és a Simian Mobile Disco is. Mi most megmutatjuk mindet.


A Kooks ’Saboteur’ c. dalának premierjére még tavaly nyáron a  brit Radio 1 egyik műsorában került sor, a videóklip azonban csak néhány hete készült el. A rendezői székben a Surrender Monkeys ült.



Rufus Wainwright április 20án megjelent albumának címadó dalában a zseniális Helena Bonhan Carter tudathasadásos könyvtárost alakít. Egyik személyisége nem más, mint a nőnek öltözött Wainwright.


Andreas Nilsson különleges hangulatú videót rendezett az ausztrál Van She-nek rózsaszín karácsonyfákkal, tangát viselő férfiakkal, felettébb furcsa külvárosi környezetben.


Joseph Brett és Simon Taffe rendezte ezt a melankólikus hangulatú mesét a manchesteri énekes-dalszerőnek, Liz Greennek.


A Simian Mobile Disco videójában alig furcsább emberek szerepelnek, mint a Van She Idea of Happinessében. Itt a bizonyíték:


powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme