Hamarosan startol a Budapesti Nyári fesztivál!

Budapestre érkezik a londoni Globe színház,  de lesz színházi szemle, több tucat izgalmas és kalandos előadás, koncert, és színdarab. Közben sétálhatunk a gyönyörű Duna-korzón, megebédelhetünk a Lánchídnál, majd jöhet egy kellemes sétahajókázás, és a nap megkoronázásaként egy feledhetetlen színdarab a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon. És a színházjegyed, most abban is segít, hogy álomra hajtsd a fejed. Hogy mit értünk ez alatt? A klikk után, kiderül.

A hír igaz: még soha nem érte meg ennyire a fővárosba utazni: az Aludjon Budapesten színházjeggyel! kezdeményezés keretében rendkívül kedvező áron, számtalan izgalmas program vár kicsikre és nagyokra egyaránt.
A Színházjeggyel most nem csak az előadásra nyerünk helyet, hanem egy szuper szállodába is, szállodai szoba büféreggelivel, sőt egy színházi hajójáratra is Magyarország legnagyobb és legrégebbi víztornyába, a Margitszigetien víztoronyba.

A feladatunk tehát egyszerű: ki kell választanunk a kedvünknek leginkább megfelelő darabot, és jegyet kell rá venni. Megnézhetünk bármit az alább felsoroltakból:  Aida, Hamlet, Tavaszi áldozat / Tűzmadár, My Fair Lady, Carmen, Székely Dózsa György… És még hosszan sorolhatnánk a jobbnál-jobb előadásokat. Így az egyetlen tanácsunk a tanácstalanoknak: útra kell kelni, és el kell jönni minél többször Budapestre idén nyáron is!

Ha már megtaláltuk a nekünk leginkább megfelelő előadást, azon sem kell aggódnunk, hogy nem találunk rá a tökéletes szállodára. Az Aludjon Budapesten színházjeggyel! programban ugyanis több lehetőség közül is választhatunk: dönthetünk egy békés és csendes Margitszigeti, vagy – ha az előadás után még szívesen elmerülnénk a belváros pezsgésében – egy  pesti szállodát is.

Részletes információkról szálloda- és színházi előadásokról itt olvashatunk:

A Szabad Tér Színház szállodai partnerei:

Danubius Margitsziget Grand Hotel és Health Spa Resort – a wellness rajongóknak
Novotel Budapest Danube – páratlan pesti panoráma
Mercure Budapest Buda – a Budai Vár lábánál
Lion’s Garden Hotel****
Az ajánlat csak a Szabad Tér Színház saját produkcióira érvényes!

powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme