Apa kezdődik! Június 5-től irány a PAFE!


A mai nappal hivatalosan is megkezdődik a fesztiválszezon. Megnyitja kapuit a Pannónia Fesztivál. Fellép az Offspring, a Punnany Massif, a Quimby, a Kiscsillag, Péterfy Bori és a Freestylers is. Elérkezett a szakadt farmer, a vietnámi papucs és a fröccsözés ideje. Gyerünk, mindenki ki a pusztára!
Várpalota után, Szántód ad helyet a ma már jogosan szezon nyitónak tartott fesztiválnak. A fellépőket elnézve, a PAFE idén is eséllyel pályázhat a leglátogatottabb fesztivál címéért.

A néhány napos koncertsorozaton nemcsak a manapság sikeres előadóművészek (Péterfy Bori, 30y, Brains, Akkezdet Phiai, Punnany Massif, Belga, Hősök), hanem olyan nagy "öregek", mint a Kiscsillag vagy a Quimby is tiszteletét teszi.

A vasárnap igazi sztár nap,  legújabb albumukkal színpadra áll az Offspring. Ha valaki nem elékezne az együttesre, legyen elég annyi, hogy tizenpár éve ők ordították az MTV-n, hogy "I'm pretty fly for a white guy".


Mind emellett újra fellép az elektronikus zene egyik királya a Dup Pistols, Dj Fresh, a rockosabb vonalat pedig a skót Biffy Clyro képviseli majd.

A jegyárak mellett a sörre is biztosan marad majd pénze a fesztiválra látogatóknak, mert bejutás díja még mindig itt a legbarátságosabb, igaz minden nap változik az ár: csütörtökön még 3500 Ft, vasárnapra azonban már a 8000 Ft-ért élvezhetjük a koncerteket.
A bérletekhez is kedvezményesen lehet hozzájutni,  a kiindulási ár: 11 900Ft és Szép kártyát is elfogadnak a helyszínen.
Úgyhogy nincs kifogás, irány a Puszta!

powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme