Headbangelj a Pogométerrel a Rockbeachen



Nem baj, ha az átlag olvasónk nem sokat ért a címből, hiszen újdonságokról írunk. Egyszerre kettőről is: a hétvégén első ízben kerül megrendezésre Balatonszemesen a Rockbeach nevű rockfesztivál, ahol debütál a Pogométer névre hallgató, okostelefon applikáció. Hogy miről is van szó? Klikk után kiderül.


Az életben minden a versenyről szól. Ki dolgozik többet, ki a szorgalmasabb, ki él egészségesebben, ki beszél több nyelven…stb. A lehetőségek száma, amellyel magunkat másokhoz mérhetjük, végtelen. Most nyáron a fesztiválszezonban sem kell lemondanunk a gyerekkorunktól belénk vert versenyszellemről.
Vajon ki pogózik a legdurvábban?
A Pogométerre keresztelt újdonság, egy olyan program, amely az okostelefonokba épített giroszkóp technológia segítségével méri azt, hogy tulajdonosa milyen intenzitással mozog, táncol, headbang-el (értsd: őrjöng) adott esetben az Overkill vagy éppen  a Gojira koncerten.


A telefon a programot letöltők mozgását összesítve képes meghatározni, hogy melyik koncert az, amely a legnagyobb bulit generálja, azaz ahol a legnagyobb intenzitással "zúznak" a rajongók. Az így nyert információkat a koncert ideje alatt egy óriási LED falon jelenítik meg a rajongók számára, illetve a program letöltésére a helyszínen is lehetőség adódik.

Az alkalmazás a  www.pogometer.rockbeach.hu  linken lesz nyomon követhető.



powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme