Girls, girls, girls – Csajdömping a ZéPében


Pedig hol van már a Spice Girls vagy Madonna. Akik abban reménykedtek, hogy a Girpower takarodót fúj, és a lányok csendesen átengedik a terepet az erősebb nem képviselőinek, azoknak rossz hírünk van: a lányok visszaveszik a hatalmat. A Zöld Pardonban erre a júliusi hétre, mindenképp: szerdán az Anna & The Barbies adott koncertet, csütörtökön Fábián Juli & Zoohacker, 26-án, pénteken este pedig az Irie Maffia-ból ismerős Sena szórakoztatja a nagyérdeműt.
Tudjuk. Betonrohasztó meleg van, a levegővétel is nehezünkre esik. Ilyenkor nehezebbnek érezzük a söröskorsót, a fröccs pedig soha nem elég hideg. A tikkasztó hőségben csak a bolondok táncolnak és a fiatalok. De egy hétre mindenki vegyen magán erőt és irány a ZP.


A Barbikon és Fábián Julin kívül is igazi csemegét szolgál kedvenc szórakozóhelyünk.
Az Irie Maffia frontasszonya, Sena Dagadu idén márciusban jelentette meg második szólólemezét, „Lots Of Trees” címmel, amire közel tíz évet kellett várnia mindazoknak, akik szólóban is kíváncsiak az énekesnő munkásságára. Sena meglehetősen kevés önálló koncertet ad, ezért is különleges ez a július 26-ai buli.


 Nem írjuk le többször, aki pihen nyaral vagy dolgozik annak ezen a héten, irány a ZP!

powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme