Viszlát bőrgatya!


Március a kedvenc hónapunk. A héten leírtuk már jó néhányszor. Nem tehetünk róla, az évek során sok minden történt ebben a hónapban. A kedvencünk mégis március kilencedike.
A legendás Tom Jones-nak pontosan kilenc éve, ezen a napon tiltotta meg menedzsere (aki privátban az énekes fia), hogy bármikor valaha is az életben még egyszer bőrgatyát húzzon. A világ az óta, sokkal szomorúbb hely lett. Nem csak mi, rajongók, hanem a norvég bőripar dolgozói kitűzik ma a fekete zászlót.


Március kilencedikén sok minden történt:  A Take That, 1996-ban listavezető lett, amikor meggyalázta a Bee Gees egyik dalát (How Deep is your Love), a Radiohead nekilendült szám szerint a tizenharmadik turnéjának, Liam Gallagher pedig (még ugyan ebben az évben) fogta magát, és jól lesétált a színpadról egyik New Jersey-i koncertjük során. Hogy miért? Hát Liamnek elgémberedtek az ujjai.

Még megemlítjük gyorsan a rappereket, akik számára tényleg gyászos a mai nap:
Lil’ Wayne 2010-ben kicsit hadonászott egy fegyverrel és rásóztak egy év letöltendőt.
De még mindig jobb napja volt, mint Notorious BIG-nak, aki 1997-ben, egy laza lendülettel (és néhány golyóval) végleg kicsekkolt erről a világról. Ránk hagyva P. Diddy-t és az I’ll be missing you c. örökzöld slágert.

A fent említett események, mind eltörpülnek amellett, hogy Tom Jonesnak, menedzsere 2004-ben örökre megtiltotta a szűk bőrnadrág viselését. Pedig Jones nem egyszerűen viselte a bőrnadrágot, hanem szinte eggyé vált a ruhadarabbal. Fia szerint azonban, eljött az ideje, hogy az énekes végre a korának (66 év) megfelelően öltözködjön, és elkerülje a közröhejt. A videóban Jones még bőrgatyában feszít:






powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme