Hétfőn jön az új Depeche Mode album - feldolgozás beszt of


A Depeche Mode Delta Machine címre keresztelt, 13. stúdióalbuma március 25-én jelenik meg. A lemezt a múlt évben rögzítették Santa Barbarán, Kaliforniában és New Yorkban. Most egy szubjektív Depeche Mode beszt of jön, szerkesztőségünk kedvenceiből. A tovább után.

A standard CD-formátum mellett a „Delta Machine” egyébként egy exkluzív deluxe kiadásban is megjelenik: 4 extra dallal és egy 28 oldalas keményfedeles könyvvel, amelyben a banda régi művészeti együttműködője, Anton Corbijn képei kaptak helyet.

Heaven - az új albumról



És akkor jöjjenek a FOOTER.HU kedvenc Depeche Mode feldolgozásai!

Failure - Enjoy the Silence


PAIN - Behind The Wheel



Martin Gore az új lemez megjelenésével kapcsolatban egyébként a következőket nyilatkozta: „Ennek az albumnak a megírása lehengerlő volt, mert szerettem volna, hogy igazán modern legyen a hangzása. Szeretném, hogy az emberek jól érezzék magukat, miközben hallgatják ezt az albumot, és valamiféle békére leljenek általa. Egyszerűen van benne valami varázslatos.”

Johnny Cash - Personal Jesus



Placebo - I Feel You



Dave Gahan arról beszélt az új lemezzel kapcsolatban, hogy "a kiadványnak az elkészítése pontosan úgy zajlott, ahogyan azt elképzeltük. Amikor olyan pontra értünk, hogy úgy éreztük, túlságosan „normális” és átlagos a zene, akkor inkább felrúgtuk a szabályokat, és belecsempésztük az igazi hamisítatlan Depeche Mode-hangzást. A „Delta Machine” pontosan így készült és alig várom, hogy az összes rajongónk meghallgassa!”

Mielőtt azonban rámenne az új DM albumra, hallgassa meg minden idők legjobb 'Mode feldolgozását!

DMK - Everything Counts

powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme