EZEK VOLTUNK MI - Fülbemászó pop-punk dallamok a Nonverse-től




A budapesti pop-punk trió a Nonverse, egy keményen átkoncertezett év után túl van az első idei stúdió munkálatokon és február 17-én kiadta negyedik EP-jét 'Ezek voltunk mi' címmel. Azoknak akik nem hallották még a Nonverse nevet, ez a zenekar az utóbbi 2 évben hívta fel magára a koncertekre látogató emberek figyelmét, mialatt a magyar punk rock királyai, az Alvin és a mókusok, a the Grenma valamint kétszer az angol The Subways társaságában is játszottak.

Atis (gitár/ének), Dani (dob) és Viki (basszusgitár/vokál) ismét egy 2 dalt tartalmazó kemény és pörgős hangzású EP-t készített rajongóik számára, melyen a szövegek talán most valamivel komolyabb témákat és érzéseket boncolgatnak mint ezelőtt.

Természetesen a Nonverse hangzására jellemző zenei kellékek sem maradhattak el a fülbemászó dallamok és zúzós riffek mellől. Az EP címadó dalában például egy középiskolás lánykórust hallhatunk énekelni a punk-rockos témák alatt. A banda a műfaj rajongóinak tetszését pillanatok alatt elnyerő, könnyen emészthető hanganyagot rakott össze, amit a tavasz folyamán klubkoncerteken promótálnak olyan zenekarok társaságában is mint az Alvin és a Mókusok vagy a the Grenma!



Az Ezek voltunk mi EP ingyen letölthető zenekar hivatalos weboldaláról: www.nonverse.hu illetve facebook oldalukról: www.facebook.com/nonverse

powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme