Bud Spencer és Terence Hill újra együtt nyomul - Spencer Hill Magic Band a Club 202-ben


Az egyik legpihentebb zenei vállalkozásnak tartja egész szerkesztőségünk a Spencer Hill Magic Band-et, amely egy zseniális zenészekből álló csapat - Bud Spencer és Terence Hill filmjeinek dalaira szakosodva. Aki imádja ezeket a kellemesen bárgyú, semennyire sem komolyan vehető, mégis imádnivaló filmeket, ott a helye a Spencer Hill buliján!

A zenekar mind a nyolc tagja tanult muzsikus, közülük négyen jazztanszakot végeztek. A csapat 2006-ban alakult Székesfehérváron, kizárólag a Bud Spencer és Terence Hill filmek zenéit hivatott népszerűsíteni hazánkban valamint külföldön. A dalok közt felcsendül több híres zeneszerző műve a teljesség igénye nélkül: Ennio Morricone, Maurizio de Angelis fivérek, valamint a La Bionda fivérek szerzeményei. A filmzenék a 60-70-80-as évek "sound"-ját tükrözik, különböző műfajokat vonultatva fel mint például: blues, country, disco, funky, jazz, latin, pop.



A széleskörű filmzenei repertoárból a legismertebb dalokat eredethűen játsszák az élőzenei koncerteken mint  például: Banana Joe, Bulldozer, Brotherly Love, Cafe cafe cafe, Dune Buggy, In Brazil, Movin' Cruisin, Super Snooper. A dalokat eredeti nyelven adják elő angolul, olaszul valamint spanyolul.


Ami pedig a bulit illeti:

Péntek, 21 óra, Club 202 Live Music Hall, Fehérvári út 202, Budapest
A zeneszámok alatt filmrészletek, a szünetben sör virsli verseny.
Belépő: 1500.-
Fácse esemény itt.

powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme