Nézze online az A38 koncertjeit a FOOTER.HU-n!


Az idén tízéves A38 állóhajó internetes koncertközvetítéseket ad hétfőtől vasárnapig. A buliba természetesen mi is bekapcsolódunk, és a Ustream online videomegosztó segítségével olvasóink számára is nézhetővé tesszük a koncerteket!

A hajó egy hét alatt hat zenekar fellépését közvetíti élőben, négy koncertet pedig felvételről, HD-minőségben, sztereó hanggal mutatnak be. Az adás március 18-án 20 órakor kezdődött az izlandi dzsesszfunk együttes, a Samúel Jón Samúelsson Big Band, illetve a magyar Bass Loco koncertjével. A bulikat naponta háromszor ismétlik de nyomnak lesznek beharangozókat és összefoglalókat is.

Szerdán az All Mankind és a Schmidt (mindkettő élő), 21-én a Soley (felvételről), 22-én a Hurra Torpedo (felvételről), 23-án a Kéknyúl Hammond Band (felvételről), végül 24-én, vasárnap Elsa Valle és a Septeto Internacional (mindkettő élő) koncertje lesz látható és hallható.

A közvetítéssorozat egyfajta "tesztadás", hogy előkészítse az A38 hajó koncertjeinek későbbi folyamatos, élő internetes közvetítését.

Jó mulatást!

Live video from your Android device on Ustream

powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme