Vasárnapi hangolódás – Elhoztuk Önöknek a legfrissebb zenei híreket





A szombat esti bulinak már vége, avagy a kitartóbbak még afterprtyznak. De hogy a jövő héten se unatkozzanak összegyűjtöttünk néhány friss, ropogós muzsikát, hogy átvészeljék az elkövetkezendő szürke hétköznapokat.



Lehet, hogy pár nappal megkésve, de megérkezett a francia B.YRSLF kiadó Valentin napi kiadványa, amely stílszerűen a B.YRSLF LOVES YOU névre hallgat. Nem romantikus dalokra kell számítani, hanem friss trekkekre az olyan feltörekvő kiadóktól mint az Opal Tapes vagy a Fade to Mind.

Ingyenes letöltésért/streamelésért katt a képre!



Kieran Hebden, azaz Four Tet a tíz évvel ezelőtt megjelent Rounds albumát újra kiadja, némi plusz anyaggal kiegészítve. A korong Május 13-n érkezik a Domino Records gondozásában és a nagy elismerést kivívó album trekkjein kívül egy 2003-mas kopenhágai élő fellépés felvételét is tartalmazza majd.




Az újonc norvég producer, Snasen bemutatkozó EP-je ingyenesen elérhető streamelésre a Soundcloud-on. A Falling Upwards kicsit kísérleti és talán egy kicsit kísérteties is, na de mi mást is várhatnánk egy északi alkotótól. Emellett kellemes és laza hallgatni való és úgy egyébként nagyon egyben van.


A Brit My Panda Shall Fly zenéje sem elhanyagolható persze, de mindig sikerül neki érdekes és igényes (mozgó)képanyagot társítani számaihoz. Az Adventure Elephant-tel készült Opening Brace című trekkhez készült klip garantáltan megmosolyogtatja a legmorcosabb arcokat is.



Andorka

powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme