Dub Systems @ R33, Banyek, Aura Fresh, Krisz Deak, Zoltan Solomon, Side9000 (CZ)




Nem is olyan régen készült egy interjú Hargitai Andrással avagy Banyekkel amiben a Dub Systems-ről beszélgetett a Dub Székház szerkesztőjével. Ezzel kapcsolatban pedig örömteli hírünk van, hiszen a projekt megvalósul!


Az országban egyedi kezdeményezésként a Creativeselector.hu-n összetett javaknak köszönhetően Budapesten az R33-ban kerül sor az este megrendezésére, ahol az elvárt igényeknek és a helyi adottságoknak köszönhetően valamint a kívánt infrastruktúrával kiegészülve tud létrejönni ez a Dub Systems-nek nevezett zenei fenomén.

Banyek a Dub Systems-ről

A szervezők számára fontos, hogy egy ilyen "érdekegyesülésből" létrejött hazai elektronikus zenei esemény, a "hadszínteret" egy picit talán árnyalni is tudja és talán elindul a nyomán némi oldalirányú mozgás aminek köszönhetően az egymástól elszeparált szerveződések nem tartják reflex szerűen zárva a szemüket és fülüket. Irányt tud mutatni ez az este a minőségi fogyasztás tekintetében a "biztonságos" és megszokott utak járásának ellenében. Egyszóval új.

Zoltan Solomon - Pentaora


Side9000 - Oldboy


Krisz Deak - Jah not dead


Ilyen zajokra és ütemekre tessék számítani, illetve ajánlott a Székház facebook oldalára kattintani, ahol a fellépőkről és természetesen az estéről magáról tudhatnak meg többet! A dátumot pedig véssék jól fel; 2013 március 23.

Helyszín: R33 (Budapest IX. Soroksári út 58.)

powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme