Beyond The DJ - Sterbinszky buli, a White Angelben


DJ Sterbinszky az elmúlt évtizedek alatt márkanév lett. Az igényesség és az egyediség jellemzi. Olyan előadó, aki mindig megújul és újat alkot. Ezúttal Beyond The DJ címmel egy olyan rendhagyó produkciót állít színpadra 2012 december 8-án a White Angelben, amelyben hazánk ismert zenekarai és énekesei is részt vesznek.

A különleges este három órás programját Sterbinszky négy hazai DJ-vel és zeneszerzővel készítette, és ami igazán egyedülállóvá teszi az az, hogy olyan előadók lépnek fel vele, mint Vastag Csaba, Janicsák Veca, a Hooligans, Ádám és Éva, Bencsik Tamara, valamint Kozma Orsi, aki a Salvation című számát fogja pár napon belül felénekelni.

Sterbinszky négy órás szettje és eufóriája felvezetéseként három hazai DJ, zeneszerző kollégája David Cashy, Coddie, és Tebron szettjére melegíthet a közönség.

Majd Sterby lép a színre: először STERBINSZKY CLASSIC két órás szettjével, mely sok rajongót örvendeztet majd meg. Ezután jön az ÚJ STERBINSZKY, ugyancsak két órás szettben.

Nem lehet azt sem figyelmen kívül hagyni ezzel az estével kapcsolatban, hogy Sterbinszky ekkortájt ünnepli születésnapját, mely most egy kerek évforduló lesz, a 40-dik. Azt sem szabad elfelejtenünk, hogy negyed évszázada, azaz 25 éve van a pályán.

Természetesen ezúttal sem maradhatnak el legnagyobb klubhimnuszai, mint a Discography I-II., a Gates Of Mind, az Irish Coffee és a Fly Away With Me.


Sterbinszky a Faithless zenekar tagját, Maxi Jazz-t kérte fel, hogy kétórás szettjével zárja a Beyond The DJ egész estés, eddig még tőle sem látott hangtechnikával és világítással színpadra állított elektronikus és tánczenei megarendezvényt.

Időpont: 2012. december 8. Kezdés 21 órakor.

powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme