Elveszett értékek nyomába’ Holt Költők Társasága – Vége mindennek


A FOOTER.HU szerkesztőségének mindig is meggyőződése volt, hogy a könnyűzene az egyetemes kultúra része. Nyilván ön is egyet ért abban, hogy tragikus lenne, hogyha az underground muzsika gyöngyszemei a méltatlan feledés homályába merülnének. Munkatársaink időt és pénzt nem sajnálva kutatják fel a régmúlt idők ködébe vesző hanganyagokat. Kultúramentés, sorozat, harmadik rész, kattintás után!

Holt Költők Társasága – Vége mindennek

A Holt Költők Társasága, mint film, értékelhető. Ezúttal azonban egy autentikus, kilencvenes évekbeli underground kiadványról beszélünk, rajzolt borítóval. Kérjük szépen, ez egy demó, hat nótát tartalmaz. A Holt Költők Társasága demója felidézi az igazi gyermeki naivitást. Talán éppen ezért, szerkesztőségünk tagjainak serdülő korában a magnókban rendszeresen megfordult – és értsék ezt mindenhogy – ez a kazetta.



NYEREMÉNYJÁTÉK

A fent meghallgatható dalhoz kapcsolódik a kérdésünk. Idézünk a dalszövegből: „Vége, vége mindennek, valami a földre küld engem / és nincsen semmi, amibe tudnék kapaszkodni / de legalább tudnám, hogy mi az, ami egyre fogva tart”

Önök szerint mi az, ami egyre fogva tartja a szerzőt?

Aki a legjobb választ adja, megnyeri a Holt Költők Társasága demóját, és egy éves FOOTER.HU előfizetéssel is gazdagabb lesz. A válaszokat a footermagazin@gmail.com címre várjuk.

powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme