Mindenki másképp élte meg



Oltári pökhendiség lenne azt gondolni, hogy október 23-án csak mi ünneplünk. Főleg így, hogy a legtöbben csak a potya szabadnapot ünneplik igazán. De mi nem vádaskodunk. Körülnéztünk a világban és rájöttünk, hogy még mennyi minden történt ezen a neves napon. Például nem sok tehetséggel megáldva megszületett Ryan Reynolds amerikai színész, Stevie Wonder pedig felvette élete első kislemezét. Sid Vicious-nek azonban nem volt ilyen jó napja. Tudni akarják miért? Klikk a folytatásért!


Igen, igen. Ryan Reynolds a mai napon betöltötte 36. életévét. Olyan fergetegesen emlékezetes filmekben láthattuk, mint a Testcsere vagy a Zöld Lámpás.
Reméljük, megbocsájtják, hogy egyik mozi trélerjét sem linkeljük be.
Ugorjunk gyorsan egy másik ünnepeltre: „Weierd Al” Yankovich komikus, zenész, rendező, színész ma 52 éves. Polihisztorságának egyik kiemelkedő darabja a Michael Jackson ’Bad’ c. dalának paródiája a ’Fat’.
 

     
Maradunk a zenénél: PJ Harvey legpopposabb, legkommercionálisabb albuma a Stories from te City, Stories from the Sea 2000. október 23-án került az akkor még létező lemezboltok polcaira. Jöjjön a lemez legsikeresebb kislemeze a ’Good Fortune’.


Stevie Wonder 1962-ben, mindössze 12 évesen felvette élete első dalát, a ’Thank You for Loving Me All the Way’-t. Örüljenek, hogy nem az ’I just Called to Say I Love You’-t tettük be.


Ryan Reynolds születésénél tragikusabb dolgok is történtek már október 23-án: 1978 október 23-án Sid Vicious a Sex Pistols vitathatatlanul legellentmondásosabb tagja - tíz nappal barátnője, Nancy Spungeon halála után- megpróbálta megölni magát. Sid felvágta az ereit, de ekkor még sikerült megmenteni. A túlvilágra pár hónappal később, az anyjától kapott drogok segítették át.


powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme