Újhullámos zombi rave - Hétfői elektró toplista


Indítsuk ezt a szürke, hideg hetet azzal, hogy fejest ugrunk a legfrissebb elektronikus zenei hangzások világába. Hogy le ne maradjanak az aktuális trendekről, összeállítottunk egy kis toplistát arról, hogy mit hallgatnak ezen a héten az igazán vájtfülűek.

Zenei kirándulásunk a nyolcvanas években indul a Featureless Ghost, a (((S))) és a Kero Kero Bonitoval, ez utóbbi a most e-zenei szempontból most nagyon menőnek számító Bromleyból. Ez Londonnak az a kerülete, ahonnan útjára indult többek közt David Bowie és a Siouxsie Sioux, és ahol látszólag visszakanyarodtak az újhullámos gyökerekhez, mert a „Why aren't you Dancing” csupa keserédes szintipop.







Folytassuk a kilencvenes évekkel egy olyan trekk átiratával, ami bizonyára mindenkinek ismerősen cseng. Sash Ecuadorjáról a kimondhatatlan nevű ℑ⊇≥◊≤⊆ℜ  készített egy zombie rave remixet, amit persze nem lehet röhögés nélkül meghallgatni, de azért zeneileg is eléggé ott van. A Mater Suspiria Vision zenekar tagja amúgy több számot remixelt zombisra, aki szereti az ilyesmit, annak ajánljuk figyelmébe, illetve bátraknak az együttes teljes repertoárját: www.matersuspiriavision.tumblr.com

Zárjunk némi kísérleti tech-house-szal a Planet Mu üdvöskéjétől. Itt van Daniel Martin-McCormick, azaz Ital csapatós, trippelős új trekkje, a Boi.



Andorka

powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme