The Killers – Direct Hits - A csúcson jön a Best of


November tizenegyedikén jelent meg a sokak által itthon is jól ismert The Killers Best of
összeállítása, a Direct Hits. Ha a Szigeten már számtalanszor fellépő formáció legjobb dalaira és plusz két vadonatúj szerzeményre is kíváncsi, akkor kattintson tovább!

A best of válogatásra erről az albumról felkerült a mindenki által imádott és agyonhallgatott Mr. Brightside, a Smell Like You Mean It, és a Somebody Told Me is illetve az All These Things That I've Done. Ezekkel nyit a Direct Hits és ezután tartja is a kronológiai sorrendet.
A szintén nagysikerű When YouWere Young-gal és a további két számmal még a Sam’s Townról. A további három szám azonban ugrott egy albumot: a 2008-os Day & Age-ről kerültek át a válogatáslemezre. Az említett 2007-es Sawdust pedig kimaradt, a sort végül a 2012-es Battle Born és a két új szerzemény zárja.

 
 
Az első öt nóta még híven tükrözi a kezdeti irányt, az indie és a rock and roll világát, ami szinte tökéletes párost alkot Brandon Flowers hangjával. Ám mint minden zenekar a The Killers is magába szippantotta a trendeket és az elődöket, példaképeket és ekképpen a zenéjük is átalakult.

Ugyan nem teljes mértékben, de azért a U2 és egyéb nyolcvanas évekbeli, kissé szintesebb, elektrósabb elemeket magába szívó zenekarok hatását már a Sam’s Town-on is érezni lehet. A két újdonság pedig már teljesen ezt a vonalat képviseli, ám nem sokszor fordul ez elő, de úgy látszik a négyes formációnak szinte minden jól áll, minden arany, amihez nyúlnak.

e>  

Az említett Shot at the Night klipje szeptemberben debütált, a Just Another Girl pedig nem sokkal a delux válogatás megjelenése után. Elképzelhető azonban, hogy a The Killers ezzel a két számmal kissé behúzza azt a bizonyos kéziféket, ugyanis a best of válogatások nem sok jót jelentenek, ha azt tekintjük, hogy ez bizony a búcsúzás előtti összegzés szokott lenni.

Pár hónapja pedig ezt szinte megerősítvén Dave Keuning az együttes gitárosa kifakadt az NME magazinnak, mondván besokallt a turnék tömkelegétől, elfáradt.

-Vicky-

Felvéve: 2001-2013.
Megjelenés: 2013. november 11

powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme