Akela: újra kiadják a Farkastörvények albumot


És koncert is lesz, ahol a zenekar elejétől a végéig eljátssza a lemezt. Sőt, a Bükki Nemzeti Park Igazgatóság természetvédelmi szakembere szerint újra vannak hazánkban farkasok. Mármint igazi, vadon élők. Na, lehet, hogy ők is ott lesznek az Akela október 31-i buliján!

Farkas időszakos felbukkanását valószínűsítették már a Heves-Borsodi-dombság erdőségeiben, amit azonban a faj feltehetően összeköttetési útként használ a szlovákiai állomány irányába. Az viszont biztos, hogy a Bükk-hegység nyugati részén és annak hegylábi lefutásain rendszeresen észlelhető egy farkas család. Az ő jelenlétük nemrég állandósult. - mondta Gombkötő Péter, Bükki Nemzeti Park Igazgatóságának szakija a HVG-nek.

Nos, ez a hír tökéletesen alkalmas arra, hogy összemossuk az alábbival:

Idén már 18. alkalommal töltik majd együtt a zenekar tagjai és rajongóik az október végi, az elmúlt lassan két évtized alatt hivatalosan is Akela eseménnyé vált Farkas-napot a Club 202-ben. A télindító mulatozásra amúgy külön indok, hogy 20 évvel ezelőtt látott napvilágot a Farkastörvények album, amit most újra kiad a Hammer.



"Nagy rakás szar az ember"


A régi-új lemez ezen a napon - tehát október 31-én - jelenik majd meg másodszorra. A koncerten pedig a mostani Akela az egykori komplett Farkastörvények albumot eljátssza.

A Farkas vezeték- illetve keresztnevű komák természetesen ezúttal is ingyen mehetnek a muriba.

Ekkor: 2013. 10.31. (Kapunyitás: 19:00, Words of Blood: 20:00-tól, Akela: 21:30- tól)
Itt: Club 202, Budapest
Beugró: 1500,- HUF
Vendég: Words Of Blood és a Let The Cigar Die

További infó: www.akela.hu

powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme