Machete gyilkol - trashmozi mindjárt a köbön!


Robert Rodriguez Danny Trejo főszereplésével leforgatta a Machete trashmozi második részét. Van már hozzá előzetes is. A kérdés ugyebár csak a minekkel van. Maguk tudják a választ?

Furcsa korban élünk. A Machete első rélsze borzalmas film volt, mégis pont azért fenszi (ennél jobb szó erre nincsen, elnézést) érte rajongani, mert olyan dolgok miatt volt nézhetetlen, unalmas, bárgyú és közhelyes, mint bármelyik Van Damme film a kilencvenes évekből. Ugyanez a helyzet a The Expendables című Stallone-borzalommal, aminek a harmadik részében ráadásul most már állítólag tényleg feltámasztják digitális technikával a Szomszédok Böhm bácsiját. A Disney helyében mi nem is nagyon szaroznánk a Star Wars újabb részeivel, hanem egészen egyszerűen felújítanánk a Tökéletes katona kettőt, vagy valamelyik Robot Jox részt.



Amúgy a Machete gyilkol című filmben Machete megbízást kap az Egyesült Államok elnökétől egy életveszélyes küldetésre az amerikai állampolgárságért cserébe. Váratlanul Mexikóba kell mennie, hogy megállítsa az őrült Mendezt, aki azt tervezi, hogy rakétát lő Washingtonra.

A többit pedig nyilván önök is kitalálják. Ja, és lesz harmadik rész is, aminek a címén állítólag team munkában agyaltak hónapokig a guruk, és, hát nem hiába: Machete újra gyilkol lesz a következő epizód...

powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme