Harry Potter megszállta Tokiót


(Ugye milyen gáz, ha valakit mindig régi szerepeivel azonosítanak?) Három új filmmel szerepel a Torontói Filmfesztiválon Daniel Radcliffe, az egykori Harry Potter. A 24 éves Radcliffe a nemzetközi filmmustrán a hétvégén arról beszélt, hogy az ösztöneit követve választ szerepeket. Itt vannak a trélerek!

A Horns című produkcióban, amely a 2010-ben azonos címmel megjelent regény nyomán született, egy barátnője meggyilkolásával vádolt férfit játszik, aki egy reggel arra ébred, hogy szarvak nőttek a fején. A Kill Your Darlings című másik, Torontóban bemutatkozó munkájában Allen Ginsberget, a költőt alakítja, és egy homoerotikus jelenete is van. Harmadjára pedig egy romantikus komédiában, a The F Word című filmben tűnik fel.



Juno Temple, a Hornban a barátnőt játszó színészkolléga szerint Radcliffe újabb szerepeivel végleg kinőtte a Harry Potter-gyereksztár imázst, és ez a folyamat már akkor elkezdődött, amikor 17 évesen színpadra állt az Equusban, és a darab második felvonásának egy jelenetében meztelenül játszott. "Akár ismeri valaki a Harry Potterből, akár nem, az a bátorság, amellyel az Equusban a színpadra lépett előrevetítette, hogy milyen nagyszerű szerepekben láthatjuk majd viszont" - vélte a színésznő, Julien Temple brit filmrendező lánya.


Radcliffe hangsúlyozta: a Potter-rajongók vele együtt felnőttek, többségük egyidős vagy nála is idősebb. "Sötét, érdekes filmeket akarnak látni éppen úgy, mint más nézők" - mondta.

powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme