Így búcsúzzanak a nyártól! - Selection Sorted szombaton a Wndrlnd-ben


Az idő egyre hűvösebbre fordul és egyre rövidebbek a nappalok, de azért még belefér egy kis kiülős iszogatás, na meg egy kis szabadtéri mulatozás is. Ha ehhez még minőségi, underground house és technó muzsikák társulnak, akkor kész a recept egy jó kis nyárbúcsúztató éjszakához.

A Selection Sorted szezonzáró bulija változatos line-uppal készül, house-osabb témákra ugrálás mellett a dubosabb vonalra mehet az elszállás, majd a végére bedurvulunk és Zapphire techno szettjével zárjuk le az éjszakát és búcsúzunk el a szabadtéri veretésről jövő tavaszig.

A Selection Sorted rendezvénysorozat viszonylag kicsi és nagyon családias hangulatú, az elcsépelt exklúziv jelzőt mellőzve, hiszen a partyk mögött álló szervezők és alkotók, úgy vélik egy hangulatos bulihoz nem kell kizárni senkit. Az inkluzivitás szellemében természetesen zenei sokszínűségre és zeneszeretetre alapuló közösség építésre is gondoltak. Egyébként is megfigyelhető a hazai elektronikus zenei életben egyfajta eltávolodás a nagy buliktól és a főcsapásvonaltól. Egyre több, kisebb klubest, rendezvénysorozat kap helyet. Érdemes is ezeken rajta tartanunk a szemünket, biztosan nem maradunk talpalávaló nélkül évközben sem.

A nyárbúcsúztató pedig nem is lehetne jobb helyen, mint  a margitszigeti romkocsmában, a Wndrlnd-ben. Jöjjenek, csapassunk egy utolsót! De öltözzenek rétegesen, inkább vetkőzzenek, mint fázzanak!




Line Up: 

Jácint 20:00-21:00
Berni 21:00-22:00
René Mascarpone 22:00-23:00
eDina 23:00-00:00
Krisz Deak 00:00-01:00
Zapphire 01:00-02:00-


Jácint:
hwww.mixcloud.com/jacintbalazs/

Berni:
soundcloud.com/misstica
www.mixcloud.com/berni-doffek/

René Mascarpone:
www.mixcloud.com/rene_mascarpone/
soundcloud.com/rene_mascarpone

eDina:
soundcloud.com/hammalma
www.mixcloud.com/hammalma/

Krisz Deak:
soundcloud.com/krisz-deak
/www.mixcloud.com/krisztiandeak507/

Zapphire:
www.mixcloud.com/gabor-fericsan/

2013. szeptember 7.
20:00
Wndrlnd


Andorka

powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme