Na ki tért vissza? Eminem!



Egy nappal az után, hogy Eminem augusztus 26-án, az MTV díjátadón közhirré tette, hogy készül az új album (The Marshall Mathers LP II), sőt mi több, a hanghordozó várható megjelenését is elárulta(2013. november 5.), az egyetlen fehér rapper, (nem számítva Vanilla Ice munkásságát) új dallal rukkolt elő. A klikk után meghallgathatják.

A 'Berzerk" névre keresztelt dal, amolyan 'visszatérés a gyökerekhez" is lehetne, ha Eminem valaha is a Beastie Boys-al nyomult volna. Így a szerzeményt, egyszerűen hívjuk csak "old schoolnak" vagy retrónak, és mondjuk azt, hogy Eminem sokszor hallgatta mostanában a (You Gotta) Fight for Your Right (To Party-t).


 
Nincs ezzel semmi baj.  Eminem is már az első soroknál beleordítja a fülünkbe, hogy: "take it back to straight hip-hop / and start it from scratch", és már zúz is a klasszikus rockgitár.
 
Egy régi vicc szerint furcsa ez a világ, hiszen a legjobb golfozó fekete, a legjobb rapper fehér, a németek meg nem akarnak háborút. A középső állítást azonban Eminemnek újra meg kell védenie novemberben.

 

powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme