Régi újdonság a TLC-től – A Creep eddig soha nem látott videója



Emlékeznek még rájuk? Ők voltak az eredeti lánybanda. A szó minden értelmében. Viccesebbek voltak mint a Spice Girls és gettósabbak, mint a Destinys Child valaha is volt, még akkor is, ha Beyoncé időközben hozzáment Jay-Z-hez. A TLC-re a ’Waterfalls’-al köszöntött be az igazi aranykor, de felnőttesebb, dögösebb, hangzásukat a  CrazySexyCool legelső kislemezével, a ’Creep’-el alapozták meg. Klikk után megmutatjuk azt a videót, amit ismeretlen okokból, de visszadobott az MTV és a TLC menedzsmentje is.

A TLC 1994 júniusa és augusztusa között három videóklippet is forgatott a Dallas Austin által szerzett R&B slágerhez. A hivatalos videó végül is a harmadik próbálkozásból jött össze, amelyben T-Boz, Chilli és Left-Eye selyempizsamában vonaglik és táncol közel négy és fél percen keresztül:



A zenecsatornákon soha nem játszott „streetesebb” változatot Lionel C. Martin rendezte. A videó - azóta is ismeretlen okok miatt - soha nem látott napvilágot. Egészen pár nappal ezelőttig, amikor is az internetnek hála, az eddig a vágószoba mélyén heverő verzió, feltűnt a videómegosztókon, hogy visszarepítsen minket nemcsak a TLC, hanem a ’90-es évek zenei aranykorába is.



powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme