Éljenek az áprilisi születésűek!


A kiváló mimikájáról ismert akcióhősből lett polgárőrön, Steven Segalon kívül ebben a hónapban ünnepli születését Victoria Beckham, Emma Thomson, Jack Nicholson, Russel Crow és még sokan mások is.
Ezen nevezetes, április 11-i napon azonban, nekünk csak egy valaki fontos: pontosan negyvenhét évvel ezelőtt, ma látta meg a napvilágot a brit énekesnő Lisa Stansfield.
Lisa Stansfield az angliai Heywoodban született 1966-ban. Bizonyára mindig szeretett énekelni, habár nincsenek adataink arról, hogy gyerekként ő is lopott -e rádiót, mint kolléganője Dido. Az azonban biztos, hogy 1982-ben tehetségkutatót nyert, feltételezzük, hogy az angliai Táncdalfesztiválon, méghozzá a Human Legaue 'The things dreams are made of' c. dalával.

Zenei karrierje 1984-ben kezdődött el igazán a Blue Zone nevű együttesben, majd vokálozott a Coldcut névre hallgató brit duóban is.
Annak ellenére, hogy Lisa szólóban több dalával is sikert aratott, legutolsó albuma óta, közel tíz év telt el.
De ha hinni lehet a híreknek, idén tavasszal érkezik a Seven című új albuma.

Mindennek ellenére, Lisa Stansfieldről feltételezhetően, ezután is mindenkinek az alábbi, a zenecsatornák és rádiók által agyonjátszott dala, az 'All Around the world' jut majd eszébe.





powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme