A nyúlon túl – mi, merre, mikor


Na, miután mindenki kellően teleette magát sonkával és nyuszi csokival, itt az ideje, hogy megnézzük, milyen mókák lesznek a héten! Vigyázat! A hétvége ezen a héten egy nappal korábbra várható, érdemes időben felkészülni! A hajtás után kiderül, hogy szerintük mik a tuti programok.

Utolsó hetébe ér a héten a Budapesti Tavaszi Fesztivál 2013, ráadásul úgy, hogy idén még nem is volt tavasz! A 2-es és a 3as metró szerelvényeiben Klösz György fotóművész képeire figyelhet fel a figyelmesebb utazó. A még bátrabbak kimerészkedhetnek a Vörösmarty térre, ahol Tavaszi vásár van, ma is. Reméljük, lehet kapni csattogós lepkét!



Az Olasz Kultúrintézetben pedig ma este Massimo Mercelli fuvolaművész és a Liszt Ferenc Kamarazenekar keni a vadnyugati hangulatot Ennio Morricone, Nino Rota és mások műveivel. Lesz egy pici Verdi is azért.

Április 3-án, szerdán, azaz holnap a lehető legjobb dolog, ha este 20:15kor a Duna Televízióra kapcsolnak, ugyanis itt megtekinthetik Jirí Menzel cseh rendező Bohumil Hrabal regénye alapján készült kult bohózatát, a Sörgyári Capricciót! Vajon tényleg elment Pepin bácsi hangja a munkától? És egyébként is, hol vannak a báránykáim?!



Azért, ha lemaradna róla, nálunk megtekintheti az egész filmet!!

Április 4-én, csütörtökön az A38 állóhajón mutatja be legújabb lemezét a Tankcsapda, vendége pedig a számunkra mindig vicces nevű Szeg zenekar lesz. Biztos lesz Mennyországturiszt és ismét megtudhatunk egyet, s mást Lukács László születésének kellemetlen körülményeiről is. Négyezer pénzért a koncert napján is vehet belépőt, aki úri punk.

Április 5-én két igazi, világhírű gitárhírót hallgathat meg ön, méghozzá Snétberger Ferencet és Richard Bonát, együtt. Afrikai világzene és roma dzsessz, jamm session határok nélkül.



Árpilis 6-án, szombaton kettő helyre is mehet fejet rázni, aki rokker. A poraiból feltámadó hazai groove metal nagyság NeckSprain Dürer-kertes hepajára, ahol lesz még például magazinunk egyik kedvenc magyar rock bandája, az egri Shapat Terror is. Vagy a bátrabbaknak a Trafik klub ajánlatos, ahol brazil, cseh és magyar fastcore és grindcore zenekarok aprítanak széjjel mindent, ami a környezetükben lesz. Többször is.
Jó szórakozást!

powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme