Bővül a fellépők listája a FEZEN-en


 Egyre közeledik a nyár. Sör kibontva, nadrágszár felhajtva és gondolatban már mélyen gázolunk a fesztivál szezonban. Az elmúlt években a FEZEN egyre szélesebb kőrben hódította meg a fiatalokat és a tombolni vágyó idősebbeket. Zenei evolúciójukhoz hozzátartozik a fellépők listájának folyamatos bővítése is. A Deep Purple mellett színpadra áll a Fear Factory, az Amorphis és a Tito & Tarantula is.
A Deep Purple kétség kívül nevezhető minden idők egyik legelismertebb rock zenekarának. A FEZEN-re látogatásnak önmagában már ez is elegendő okot adna. De a fesztivál neves, híres és hírhedt fellépőinek sora itt még nem ér véget.

A fesztiválra érkezik még a  Fear Factory, az Amorphis és a Dragonforce is. Ez utóbbi azt bizonyítandó, hogy a nagy öregek mellett a fiatalabb generációra is kötelező odafigyelni. A sőr mellett.

A tavalyi elmaradását, idén remélhetőleg egy igazán fergeteges bulival, pótolja a Tito & Tarantula,  és ha már a buliknál tartunk, az MR2 vonal egyik legnagyobb ásza, a N.O.H.A. is tiszteletét teszi az idei fellépők között.


A Tankcsapdát, Ákost, Péterffy Borit már visszatérő ismerősként köszönti a fesztivál. A lázadó tinédzserek egykori nagy kedvencét a Kispált, a tartalom szigorú megőrzése mellett,  formailag most a Kiscsillag helyettesíti. A világban és a rendszerben még inkább kétkedő fiataloknak pedig, a Depresszió nyújthat megoldást, legalább egy este erejéig. Fröccsel a kezükben.

Akinek ennyi vendégzenekar, sör, bor és fesztivál hangulat sem elégíti ki zenei, és minden egyéb igényét, az se bánkódjon, mert a fellépők sora folytatódik a Heaven Street Sevennel, a PASO-val  a Vad Fruttikkal  a Fish!-el és a Supernemmel. És nyilván lesz pálinka is.
Sőt. Még nem tettunk említést az olyan együttesekről mint a Leander Rising, a Watch My Dying, az Insane, a Cadaveres, az Eleven Hold vagy a Sleepless.  És biztos lesz Fény is. Mondjuk gazdaságos vodkából.





powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme