The Doors: Live at the Hollywood Bowl '68 pénteken az Urániában


A koncertfilm Jim Morrison és legendás zenekara, a The Doors egyetlen teljes hosszában rögzített koncertje, az 1968-as Live at the Hollywood Bowl digitálisan felújított HD változata. A billentyűs Ray Manzarek szerint a gondos utómunkának köszönetően a végeredmény kivételes zenei élményt ad: „Olyannak hallod, mintha valóban a Bowl színpadán lennél, együtt a zenekar tagjaival." A teljes filmet január 25-én, pénteken lehet megnézni az Urániában!

A Doors menedzsere, egyben a film producere szerint: „A Doors koncertjei sámánisztikus utazások voltak a rock and roll pszichedelikus színpadán. A zene, költészet és dráma zabolátlan zenei virtuozitással örvénylett bennük.



A Doors kifejezőerejének csúcsán, a világ egyik legjobb előadóhelyén rögzített, később újrakevert és digitalizált anyag cseppet sem poros, sőt! Századszorra hallgatva még mindig magával ragad!” A zenekar a klasszikus dalok – Light my fire, The end – mellett olyan ritkán hallott számokkal villanyozta fel a közönséget, mint pl. a Hello I Love You, The WASP , vagy a Spanish Caravan.

powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme