Összeáll az eredeti Sex Action


Mindenki megnyerte a fogadást, aki arra tett 2008-ban, amikor szétesett az eredeti Sex Action, hogy úgyis összeállnak majd újra. Eddig kellett várni: most lesz 25 éves a zenekar, ezzel indokolják, hogy Szasza, Matyi, Miksa és Döglégy Zoli újra együtt áll majd a színpadon.

Igazi "se veled, se nélküled" sztori a Sex Action, hiszen az elmúlt 25 év alatt annyiszor vesztek össze és békültek ki a tagok, hogy abból több évadnyi szappanopera készülhetne. Most azt írják a rajongóknak, hogy "Matyi 50. szülinapi koncertje és a márciusi düreres buli bebizonyította, hogy minden félreértést és nézeteltérést félre lehet és kell tenni, hiszen a közönség még mindig ugyan úgy várja és szereti a régi négyest".


Mint az ismeretes, a Sex Action nem is olyan régen adta ki az Olaj a tűzre című lemezét, amelyen csak Zoli és Matyi játszott az eredeti csapatból, Miksa visszavonult a zenéléstől, Szasza pedig tavalyelőtt ujjáélesztette az Actiont, és ők is csináltak egy lemezt.

Az eredeti Sex Action idén a Rock Beachen lép fel a Biohazard előtt, és lesz egy nagy novemberi koncert a Barba Negrában, egy év múlva pedig fergeteges 25. éves szülinapi bulit ígérnek.

Vajon lesz új album? Szavazzon!

Vajon készít új lemezt az újjáalakult Sex Action?
Igen.
Nem.
Már készen van.
Poll Maker

powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme