Állítólag nem szűnik meg örökre a Zöld Pardon


Az senkit sem lep már meg, hogy idén nem lesz Zöld Pardon, azonban annál váratlanabbul ért minket, hogy a "Zöld Pardon Csapata" kiadott egy közleményt, amelyben az áll, új helyszínt keresnek.

A Zöld Pardon tizenöt évnyi működés, számos csodálatos pillanat és jó néhány nehéz perc után 2014-ben a szokott időben nem nyitja meg kapuit - olvasható a közleményben, ahová azt is leírták, hogy "nem akarnak az elmúlt két év hibájába esni, amikor a döntéshozói félelmeknek és prekoncepcióknak kiszolgáltatva, minden erővel küzdve, végül harcban elfáradva indították útjára a szezont".

Bíznak benne, hogy megtalálják azt a helyszínt, ahol "az a szellem és kulturális misszió, amely a ZP egyediségét adta, kompromisszumok nélkül kiteljesedhet".

Hogy ez pontosan mit jelent, az legyen magazinunk és a ZP mai feladványa.



Mint az ismeretes egyébként, a Barba Negra üzemeltet valamiféle szabadtéri szórakozóhelyet majd az egykori Zöld Pardon helyén, de arról még keveset tudni, hogy milyen lesz. Azonban mivel a szezonnyitó koncertet máris a Hooligans adja, nem sok jóra számítunk.

______________________
III. FOOTER.HU Fesztivál 2014 április 11-én a Kék Yukban! Fellépnek: Shapat Terror, Antonia Vai, Nulladik Változat, Kaldera, Mi Voltunk Azok, Dazlious.

powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme