Megérkezett a második dal a Coldplay új albumáról


Nem titok, hogy a Coldplay - Gwyneth Paltrow nélkül ugyan- de idén májusban visszatér. Chris Martin és csapata egy ideje már új albumon dolgozik. A rajongók már néhány hete meghallgathatták az egyik dalt a lemezről (Magic), most pedig megérkezett az újabb szerzemény, az "A Sky full of Stars". A dal teljesen beleillik a csapat eddigi diszkográfiájába, sőt, mondhatnánk már kicsit unalmas is. Önök mint gondolnak?

A Coldplay május 19-re ígéri újabb CD-re írt dalgyűjteményét (Ghost Stories), de a zenekar rajongóinak addig sem kell tétlenül ücsörögnie. Az együttes, különböző könyvtárakban világszerte borítékokban elrejtette Chris Martin kézzel írt néhány új dalszövegét, amit a könyvmolyok és könyvtárszeretők már néhány helyen meg is leletek (Mexikóváros, Szingapúr, Helsinki).

Az egyik boríték pedig egy különös Coldplay koncertjegyet tartogat, amivel a szerencsés egy londoni Colplay bulira utazhat másodmagával. Arról egyelőre nincsenek híreink, hogy vajon Magyarországon járt e könyvtárban a Coldplay.

A lemezről eddig nem lehet tudni, mennyire lesz beválalósabb vagy akár eltérő hangzású az eddig megjelentektől, de Chris Martin mostani munkásságáról sokat elárul a tény, miszerint az énekes szerint a világ legjobb együttese a One Direction. Mi ezt nem kommentálnák. Hallgassanak inkább mégis egy kis Coldplayt:

powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme