StyleFusion 3. szülinapi party Liquid Limbs live acttel szombaton a MÜSZIben



Rohan az idő, nehéz elhinni, hogy a StyleFusion  ím már három éve csapott először a tutiba az Artkatakomba színpadán. Ezután következtek a ZUG-os partyk, és az azóta lebonyolított több mint két tucat jobbnál-jobb rendezvény. A csapat idén szombaton ünnepli születésnapját a Blaha Lujza téri Művelődési Szintben.


Az est "sztárvendége" ezúttal a magyar elektronikus zenei szcéna nagy visszatérője, a Liquid Limbs. A hazai techno-house úttörő formációnak nem mellesleg áprilisban jelenik meg a Teknikum című negyedik albuma, amely az 1997-es -2+3 című kazettát (!) követi. 

Batta Róbert, alias Suta a kilencvenes évek vége óta szünetelő Liquid Limbs után a Skylanddel és a Hardroxszal került újra a köztudatba (utóbbival nemzetközi szinten is), de az új album egyértelműen visszatérés zenei gyökereihez: „közel egy évig csavargattam az analóg szintiket és komponáltam a stúdiómban a lemezanyagot. Mindeközben kezdett kirajzolódni a kép, hogy valójában ma, 2014-ben, hogyan is kellene szólnia a Liquid Limbsnek. Az új albumon szerepelnek régi, kiadatlan zenék újrahangszerelt verziói és teljesen új kreációk is. Elsőként egy új szerzeményt mutatok be, amely köszönetnyilvánítás minden eddigi zenei tapasztalásért és az útért, ami által visszatalálhattam valódi önmagamhoz. Thank you!”

Ez sem most volt...


Három év nagy idő, ezalatt a StyleFusion, nevéhez méltóan, rengeteg underground stílusba kóstolt bele, rengeteg alkotót láttak vendégül és szerettek meg. Ők nem állnak meg, tartsunk hát velük szombat éjjel!

Live Acts:
21.00: Flatline [ neorave / stylefusion ]
22.00: Hardwavez (Futurewave + Dr. Soma)
23.00: LIQUID LIMBS

DJ Line-up:
00.00: Samulkow aka specialeast [ black hoe recordings ]
01.00: Eleven
02.00: Lia [ dnbnoise / stylefusion ]
03.00: Envo [ stylefusion ]

Visual: Tű alatt
Terítéken: "Dédnagymama titkos házi pornófilmjei"

Jelképes belépő: 200 Ft.

helyszín: MÜSZI

powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme