Ma ünnepli ötödik születésnapját magazinunk!


Hat legendás underground zenekar lép fel az év legszínesebb hazai klubfesztiválján, ma este hét órától lapunk ötödik születésnapján, a Kék Yukban! Mindenki jöjjön, nehogy kevés vendég legyen és nekünk kelljen kifizetni a zenészek gázsiját, valamint utólag közönséget fotosoppolni a bulin készült képekre!

Fellép a Mi Voltunk Azok zenekar a budapesti metál életben egyre nagyobb rendet rakó thrash/heavy metal Fregath együttes mellékdala, akik powerpop-country-blues-rockot tolnak majd.

A korábban beharangozott Kaldera koncertje helyett a VL45 játszik, ennek köszönhetően stonerben, grunge-ban és rákkendrollban erősödik a fesztivál, a VL45 pedig már régebben is bizonyított a Helmet és a Pro-Pain előtt. Este így gyönyörű keretes szerkezetbe foglalják az odacsapós rockbandák az elszállósabb alter fellépőket, és ez nagyon jó lesz.

Érdekes színfoltja a hazai zenei szférának a svéd-magyar énekesnő, Antonia Vai. Tüzes, energikus előadásmód jellemző rá, ám mindez tökéletes összhangban van a melankolikus és mélyebb vizeken evező oldalával. Antonia a VOLT Fesztivál, a Fekete Zaj után fellép a ma este a III. FOOTER.HU Fesztiválon is!


A buliban ott lesz a Dazlious, amely az alternatív rock széles mezeire kalauzolja el a hallgatókat. Dalválasztásaik semmiképp sem átlagosak; olyan számokat játszanak, amelyek ott lebeghetnek a közönség tudatának peremén, amelyek ismerősnek tűnhetnek, de mégis újnak hatnak a hazai feldolgozásokat játszó zenekarok repertoárjához képest.

Nem telhet FOOTER.HU fesztivál Nulladik Változat koncert nélkül! A 25. születésnapját, márciusban, a Gödörben ünneplő együttes a születésnapot követően a III. FOOTER.HU Fesztiválon lép először színpadra. A new wave, dark rock, folk és tökös hard rock elemeket vegyítő, költői szövegekkel operáló kultikus underground csapat buliján a keserédes hangulat, pszichedélia és rákkendroll garantált!

Vigyázat, az egri fenegyerekek ismét a fővárosba látogatnak! A hazai stoner kiválóság Shapat Terror szintén visszajáró vendége a FOOTER.HU Fesztiváloknak. Az első, 2010-es rendezvényen is veszett bulit toltak, a szervezők gyanítják, ez idén sem lesz másképp!

Az átszerelések alatt és a koncertek után a magazin egyik szerzője, a Filter klub rezidens DJ-je, Szuszu nyomja a közönség és a nagyon vegyes ízlésű szerkesztőség kedvenceit.

Továbbá szerkesztőink magukból kivetkőzve meztelenül keresztre feszítik magukat mulatnak majd, lesz közönségtalálkozó, hadoválóverseny és ilyenek!

Az esemény Facebook oldala: https://www.facebook.com/events/554658974616669/

powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme