Ki jöjjön Budapestre a Megadeth helyett júniusban?


A Megadeth múlt héten jelentette be, hogy egy haláleset miatt nem tudja vállalni júniusi európai bulijait, így a június 16-i budapesti koncertet sem. Ez sajnálatos. De ki legyen a beugró?


Az első magyarországi Aerodrome Fesztiválon Rob Zombie mellett a Limp Bizkit és a Powerman 5000 lép fel. A Megadeth utódját még keresik a szervezők.

Ki legyen a Megadeth helyett?

A Skid Row épp Európában turnézik júniusban, ők reális választásnak tűnnek, de elég sűrűnek tűnik az időbeosztásuk. A Backyard Babiesből ismert Dregen is nagyban nyomul a szólóturnéjával, kár, hogy nem valami erős a lemez, amit bemutat, ráadásul inkább északon és a japánoknál népszerű. Király dolog lenne egy Rammstein buli is, de olyanok nincsenek mostanában... A Slayer nagyon itt van a környéken. Vajon esélyes lehet? A Down-ról is elmondható ugyanez. A Hanoi Rocksból ismert Michael Monroe pedig igazán kimozdulhatna Finnországból júniusban. Marilyn Manson szintén a kontinensen borzolja majd a kedélyeket nyáron. A shock-teátrális műfaj hívei nyilván oda lennének, hogyha egy este nézhetnék meg őt és Rob Zombie-t.


Ki jöjjön a Megadeth helyett?
Skid Row
Dregen
Rammstein
Slayer
Down
Michael Monroe
Marilyn Manson
Valaki más, elmondom kommentben
Poll Maker

powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme