Na, de akkor most Budapest Park, vagy Barba Negra Track?


Egy híd választja el őket csupán. Az egyik a Zöld Pardon helyén működik, a másikat pedig már tavaly is tesztelhették azok, akik szeretnek Budapesten szabadtéren inni és koncerteket nézni. De hol lesznek jobb bulik? Budapest Park, vagy Barba Negra Track? Szavazzon!

Mi itt a FOOTER.HU magazinnál a kulturált, visszafogott és intellektuális szórakozás hívei vagyunk. Ezért látogatunk előszeretettel olyan zenekarok koncertjeire, mint a Motörhead, a Slayer vagy az Akela. Mivel mindkét budapesti szórakozóhely vendégül lát olyan produkciókat, mint Vastag Csaba, az Edda, vagy a PASO, ezeket emberi számítás szerint kihagytuk az alábbi összeállításból, amelyben egyébként is csak néhányat emlegetünk a fellépő csapatok közül.

Barba Negra Track

Ezek szerint a Barba Negra Track színpadán május 17-én a Korál, 23-án a Pál Utcai Fiúk, 28-án a Turbo, júniusban a Junkies, a Death, szeptemberben pedig az In Flames lép fel. (Természetesen még egy csomó buli szervezés alatt van.)

Budapest Park

A másik oldalon lesz május 22-én Deák Bill Blues Band, júniusban Ganxsta Zolee és a Kartel, Gogol Bordello, Dropkick Murphys, Soulfly, Pet Shop Boys, HIM, meg Scooter. (Az utóbbi három nem vicc, tényleg lesz.)

Itt az alkalom, hogy a szórakozóhelyeken kínált sörök és fröccsök minőségét, a belépődíjakat, a megközelíthetőséget és a ételek-italok árát figyelembe véve döntsenek: Budapest Park, vagy Barba Negra Track!



Na, de akkor most Budapest Park, vagy Barba Negra Track?
Budapest Park
Barba Negra Track
Egyik sem
poll creator

powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes | Converted by BloggerTheme